• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        1 hónapja kezdődött amikor reggel arra keltem fel, hogy nagyon szédül a fejem, az volt az érdekes, hogy csak a fejem szédült, a szoba körülöttem nem. Azóta mindig amikor lefekszem, vagy az ágyba mozgatom a fejemet, úgy érzem mintha egy lebegő hajón feküdnék, néha hányingerem is lesz. Ön szerint ez mitől lehet?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által megadott információ igen kevés ahhoz,hogy véleményt tudjak mondani.Az elsőt bármi okozhatta.Kialvatlanság, fáradtság,másnaposság, stb.Azóta fennálló panaszai személyes orvosi vizsgálat, és bővebb információk nélkül nem véleményezhető. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. július 06., 07:38; Megválaszolva: 2020. július 08., 06:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.