• Mitől szédülhetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! 2019. őszén jelentkezett nálam a szédelgés tünete, amely azóta elég gyakori. A szédelgés mellett dekoncentráltság jellemez, nem tudok másra figyelni olyankor. A szédelgéskor nem forgó jellegű szédelgés, hanem sokkal inkább bizonytalanság érzés, ilyenkor jól esik becsukni a szemem és lehajtani a fejem, ettől jobban leszek. Bárhol rámtör ez az érzés, vásárlás, pihenés akár étkezés közben. Jártam szemészeten, ahol azt mondták nem a szememtől van, valamint a nőgyógyászom is elküldött teljes laborra, de ott is minden rendben volt. Ön mit tanácsol, mi tévő legyek? Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A panasza túlzottan általános jellegű, sok minden jöhet szóba.Gyengeség, kimerülés, alacsony vérnyomás, vérszegénység, vitamin hiány,alvászavar, feszültség, stresszek.Konkrét betegség valószínűleg nincs.Egy háziorvosi vizsgálat, EKG elvégzése azért nem ártana. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. május 17., 20:42; Megválaszolva: 2020. május 19., 06:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: