• Kiki Mr.erdmény.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Ezúton szeretnék segítséget kérni az mr.eredményem értelmezésével kapcsolatban.Hogy mi mit jelent.A fül-orr-gégész küldött el,fülsipolás-szédülés miatt. ELVÉGZETT VIZSGÁLATOK 34914-1-Agyikoponya natív MR vizsgálat. 34948-1-MR angiográfia,iv.kontrasztanyag adása nélkül. A koponya és a craniospinalis átmenet MR vizsgálata történt.Axiális T2 súlyozott,FLAIR,haemorogradiens,diffúzió-súlyozott,coronalis T2 súlyozott,sagittalis T1 súlyozott mérések,MR angiographia készült. A hátsó scalában állományi eltérés nem látható. IV.kamra és a cerebellaris liquortér szabélyos. A supratentorialis kamrarendszer középállású,szimmetrikus,nem tágabb. A sulcusok szabályosak. A supratentorialis fehérállományban egy-egy rendkívül diszkrét nem specificus magas T2 jelű eltérés látható,más állományi eltérés nem igazolódott. A craniospinalis átmenet viszonyai szabályosak. Az agyalapi arteriák eltérés nélkül-az arteria cerebri anterior jobb oldalon variációs. Köszönöm szépen előre is a segítségét! Tisztelettel.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A lelet negatív. panasza hátterében az MRI rendellenességet nem mutat. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. augusztus 26., 15:07; Megválaszolva: 2019. augusztus 27., 17:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.