• Járásbizonytalanság, szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Panaszom 2018 novemberében kezdődött bal oldali fülzúgással, ami azóta állandósult. Ehhez 2019 márciusában szédülés és járásbizonytalanság társult, ami az elmúlt hetekben súlyosbodott. Illetve tarkótáji lökést érzek főleg fekve. A háziorvosom Alverde gyógyszert írt fel, ez a hányingeren és a rossz közérzeten valamennyit javított, de a többi tünet megmaradt. Jártam neurológusnál, a vizsgálaton nem talált kórosat, MR vizsgálatot kért. A radiológus véleménye: "A kisagyi tonsillák a foramen magnum magasságában végződnek, compressio jelei nélkül." Mivel sajnos a szabadság miatt sokat kell várnom a neruológusom véleményére, ezért szeretném megkérdezni, hogy ez az eredmény választ ad-e a tüneteimre? Illetve okozhatja a panaszaimat a stressz, a szorongás? Előre is köszönöm szépen válaszát.

        Dr. Kerekes Éva válasza a szédülés témában

        tisztelt Érdeklődő! Az MR leletén kórost nem írtak le, ami azt jelentei, hogy panaszait nem agydaganat és nem agylágyulás(stroke) okozza. De hogy mi az oka, azt csakis az Önt vizsgálaló neurológus tudj megállípítani. Gyógyulást kívánok !


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2019. július 31., 13:53; Megválaszolva: 2019. július 31., 22:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: