• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Két hónapja szédülök, ct,mr,labor,fül negatív. Arlevertet szedek de nem javult tőle.most megállt a tudomány,a háziorvos semmit nem csinál. Felírt cavintont.most mit tegyek? Törődjek bele hogy majd egyszer elmúlik? Vérnyomásra coverexet szedek.jó vérnyomás mellett is szédülök ülve állva. Nem forgó csak bizonytalanság érzet,olyan mintmikor az alkohol kicsit fejbe száll. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező ! A nem forgó jellegű szédülések hátterében, pláne ha a képalkotó vizsgálatok negatívak,és a nyaki UH is rendben van, egyéb problémákat kell keresni. Első helyen ezek közül a szorongásos betegségek állnak, nő esetén lehet climax, vagy egyéb hormonális zavar, például pajzsmirigy csökkent működés is.A gyógyszerek ilyen esetben nem használnak, ezért feleslegesek. Az aggodalmaskodás ront a helyzetén.Nem beletörődni kéne, hanem örülni annak, hogy nincsen nagyobb baj. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. április 11., 14:09; Megválaszolva: 2019. április 15., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: