• Tisztelt dr. nő/dr. úr

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy július elején 5 napi bulizást követően szédülést, koordinácios vesztést, kéz remegést, nyelvzsibbadast, mintha nehezen tudnék nyelni és folyamatos nyomásérzést érzek a fejemben, latásom mintha kissé honályos lenne valamint nem tudok aludni sem. A bulizás alkalmával fogyasztottam alkoholt, és kis mennyiségben exrasyt valamint speedet. Voltam kivizsgálásokon csinaltak MRit, ct-t, lyme kor vizsgálatot, vér vételt és minden negativ lett. Azóta a tünetek fennalnak nem múltak el. Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy lehetséges-e, hogy ezek szer használata miatt lehet e maradandó károsodás az agyamban? Kilátástalan vagyok mert nem tudom, hogy milyen szakirányba tudnék fordulni ha minden leletem negativ. Kérem segitsenek!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés, remegés témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben valóban alkoholt, drogot fogyasztott 5 napon keresztül, emellett altatót és nyugtatót is szedett, kialakulhat maradandó toxikus sejtkárosodás az agyban. Ilyenkor minden negatív, csak a működészavar maradandó. A teljes gyógyuláshoz teljes anyagmentesség, egészséges életmód mellett is hosszabb idő szükséges.Önnek, kora miatt is, még nagyon megéri ez a ráfordítás. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2018. november 04., 13:58; Megválaszolva: 2018. november 05., 17:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: