Renyhe reflexek

Tisztelt szakértő! Neurológushoz szédüléses panaszokkal mentem. Korábban készült koponya ct és mr vizsgalat ill. nyaki gerinc mr. Nem talaltak koponyan kórisat nyaknal vannak prortusiok ill meszesedés.. de idegsebész latta nem igényelt beavatkozast. Fül orr gégénnl szédülés vizsgalat eltérést igazolt arlevert tablettat kaptam. Egy hete szedwm nem érzek javulast. Neurológus teperint kezdeményezett újra amit 3 hónapja hagyt abba. Kérdésem: mire utal a következö mondat a leletemben: ,, renyhe egyenlő felső és alsó végtagi saját reflexek, renyhe.hasbör reflexek. Miért nem javul az allapotom egy hét utan? Köszönettel Eva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

A fizikális neurológiai státuszban leírtak, úgymint renyhe reflexek, és renyhe hasbőrreflexek semmilyen kórosat nem jelentenek, egyszerűen csak rögzítik a vizsgálat által tapasztaltakat.

A szédülés hátterében organikus neurológiai okot kizártak, a fül orrgégész azonban eltérést tapasztalt?

Nem tudom ezek alapján eldönteni, hogy a jelenlegi gyógyszerelése megfelelő-e?

Ha nincs kellő javulás, a gyógyszeres kezelés újragondolását javasolom. Az Ön életkorában gyakoriak a vérnyomásproblémák, de lehet anyagcserezavar, sőt, pszichés ok is a háttérben.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. december 06., 14:03; Megválaszolva: 2015. december 08., 06:29
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.
Szputnyik vakcina
Mitől lehet?