Agydaganat és pánikbetegség

Tisztelt doktornő! Panaszaim 10 hónapja kezdődtek 7 hónapos terhes voltam mikor egyik este elkezdtem szédülni a szédülés azótais tart Álló, járó helyzetben állandó ájulásérzésem van vérvételek voltak a terhesség alatt semmit nem találtak ekg negativ vvérnyomás alacsony 80/45 3 éve volt ct vizsgálat negatív azóta kb két hete fáj a fejem is bal oldalon a fülem mellett 1 pontban nyak fájdalom is társul hozzá mintha be lenne az a rész feszülve 3 éve mindennap fájt a fejem ki derült hogy a pánikbetegség és a szorongás okozza.Nagyon hipohonder vagyok és nagyon félek hogy baj van már az utcára sem lépek ki mert félek hogy szédülök a szédülés állandó.minden gondolat a betegségekről szól nem tudom már ellátni a kislányom nagyon félek hogy esetleg komoly a baj és másra nem tudok gondolni félek hogy elájulok és a kislány mellett nincs senki ön szerint agydaganatom lehet? Vagy esetleg valami más? Válaszát előre is köszönöm tisztelettel: Krisztina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza szédülés témában

tisztelt Érdeklődő!

nincs agydaganata, és addig nem is lesz, ameddig a gyermekének szüksége van magára.

A panaszai nem agydaganatra, hanem valóban pánikra utalnak, valamint a gyemekgondozással és a terhesség utáni hormonváltozás természetes velejárói.

Nem fog elesni, mert most már anya, és el tudja a látni a kisbabáját ugyan úgy, mint minden anya, és ezért mindig sikerül majd megvédenie őt és önmagát az eleséstől.. Tudatosan terelje a gondolatait önmaga panaszairól a gyermekére, hiszen most már ő sokkal fontosabb kell hogy legyen, mint önmaga. Bízzon magában! és szeggye össze magát, hiszen most már egy gyermek élete és a családjuk boldogsága függ öntől. és ez fontosabb, mint az ön betegségei, panaszai.

Kérdés: 2015. szeptember 19., 13:08; Megválaszolva: 2015. szeptember 19., 20:48
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Látásvesztés, ájulás határáig.
Szputnyik vakcina
Mitől lehet?
Mr lelet kiértékelése
Tisztelt Doktor Úr! Szédülés, és gyakori rosszullétek miatt voltam koponya mr viszgálaton. Aminek az eredménye: Frontalis periventricularis jelzavar...
Szédülés, imbolygás