MR lelet értékelés

Tisztelt Doktornő! Az Mr lelet véleményéhez ez van írva: jobb oldalon az insula cortexe alatt fokális ödáma van. A kezelő orvos azt mondta, hogy kell még egy MR vizsgálat, ami később lesz még.Kérdésem az lenne, hogy milyen veszélyes ez és hogy nem kellene -e kezelni, vagy esetleg góc kutatást végezni? Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza agyödéma témában

Kedves Kérdező!

Sajnos, túl kevés az információ, amit leírt a kisfiú betegségéről, tüneteiről.Ezek hiányában nem tudok szakmailag értékelhető választ adni. Ebben az esetben mindenképpen a kezelőorvost kellene megkérdezni, aki ismeri a részleteket, és kérdésére valószínűleg pontosabb választ is tud adni, azon kívül, hogy további MR vizsgálatot tervez.

Minden jót kívánok. üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. március 03., 19:15; Megválaszolva: 2015. március 03., 19:56
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Nyaki fajdalom
MRI es arc es covid
Tisztelt Doktor Úr! A novemberi Covid fertőzésem óta fáj az arcom, fülem, stb., de minden leletem jó. Egy hete nagyon szédülök és a hangok is...
Agykoponya MR natív vizsgálat
Epilepszia?
Mi lesz, ha lejár az egy év?