Húgysav, glycin

Jó napot, szeretnék kérdezni a húgysavval kapcsolatban. Az eredmény 893, 2 umol.l értéket mutat. Senki nem modta hogy ez esetleg nem lenne jó, ezért szeretnék érdeklődni, hogy ez normális érték-e? További eredmények eozinofília 11, 25%, abszolút eozinofil: 0, 68 10x9/1, emelkedett glycin (390) alanin (512) taurin (111) tryptofán (53) chitortrizidáz 10) és emellett még emelkedett glicin esés a vizeletben (327) és emelekedett glikolát esés (114, 05) . Nem tudom ezek össze-e függnek a húgysavval. Én már 6 éve egyedül járásképtelen vagyok (csak segítséggel) diagnosztizálva van polyneuropátia szenzitív és motoros axonos, egyensúlyvesztés, továbbá inkontinencia, krónikus hasnyálmirigy, immunrendszergyengülés, D-vitaminhiány (nyáron is) , Tüdőchlamídia és mikoplazma, paraparézis, erős ízületi fájdalmak mindkét térdben- 6 éve, stb. Ezek nem tudom fontosak-e a kérdés megválaszolásához. Kérdésem hogy ha az érték emelkedett, ami a húgysavat illeti, szükséges-e és ha igen milyen orvost felkeresni? Esetleg lehet - e valami összefüggés a többi érték között, amiket leírtam? Vagy jelentenek-e valamit? Köszönöm szépen elöre is a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boha Katalin válasza húgysav témában

A hugysav szint általában 400 körülig normális, a 800 feletti mindenképpen jelentősen emelkedett. A többi laboreltéréssel együtt vesebetegségre /is/ utalhat.

Önnek olyan sokrétű problémája van, hogy ezt igy levélben képtelenség áttekinteni. A háziorvosa kell hogy kézben tartsa az egészségügyi problémáit, és ő fogja megfelelő szakorvoshoz irányítani.

Kérdés: 2014. október 09., 19:23; Megválaszolva: 2014. október 12., 20:20
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás
Mi a teendő?