• Szájkörűli mikromozgások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Asszony/Doktor úr! 62 éves nőrokonomon az utóbbi hetekben figyeltem meg, hogy az orra aljától az álláig finom, de szükségtelen mozgások vannak, a száj körűli izmok mozognak, úgy tűnik, öntudatlanul. Mi lehet ez?

        WEBBeteg szakértő válasza a izomrángás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben csak a száj körül jelentkeznek ezek a mozgások akkor, gyógyszermellékhatás, esetleg ionháztartás zavara állhat fenn, amennyiben panaszt okoz vagy egyéb tünetei is vannak forduljon háziorvosához.

        Tisztelettel:  Dr. Siró Péter neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-22 10:02:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 13:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés