Látászavar

Tegnap este látászavarom volt! A bal szememnél el kezdett fényes vibrálások jönni, 10-15 perc múlva oldalt a teret nem láttam.Fél óra múlva lecsillapodott, aztán jött a fejfájás.Ritkán szokott ilyen rám jönni.Kb. 1 éve nem volt ilyen, de most megint előjött. A fejfájás előtt vettem be Algoflexet, mert tudtam, hogy a vibrálás menete után, fejfájás következik, ami 2-3 napig is fáj.Kefalgint vettem be ez előtt, de most úgy érzem az Algoflex sokkal jobban kivette a fejfájást.5 évvel ezelőtt volt ugyan ez, csak akkor a bal oldali fél arcom és karom lezsibbadt.Elvittek a sűrgőségire, ott minden vizsgálati eredményem jó volt! EKG, VÉRCUKORSZINT MÉRÉS, REFLEKSZ, VÉRNYOMÁSMÉRÉS.Szeretném megtudni, hogy miért van ez a látótér kiesés, vibrálás?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza látótérkiesés témában

Kedves Kérdező!

Önnek tipusosan klasszikus, ugy nevezett vizuális aurával bevezetett migrénes fejfájásos roham van. Ilyenkor nagyon jellemző a látászavar a fejfájás előtt. A Kefalgint, bár hatékony, nem ajánlom, mert hozzászokáshoz vezethet. Modernebb gyógyszerek állnak már rendelkezésre. Neurológiai kivizsgálás szükséges. Koponya MRI és MRA vizsgálat, hogy a migrén mögött álló szervi bajokat ki lehessen zárni. Keressen fel neurológisi szakrendelést.

Kérdés: 2012. szeptember 20., 08:44; Megválaszolva: 2012. szeptember 21., 13:39
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Látótér kiesés
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A következő problémával fordulok Önhöz. Kb. kettő hete reggeli ébredést követően jobb szemem, jobboldali...
Pupilla eltérés
Tisztelt Doktor úr! Mindig is szorongó ember voltam. Szorongasomra napi 0,5 mg frontint szedek. Mostanában viszont egyre többször vagyok mások...
Szédülés, fülcsengés - vélemény
Udvozlom! Egyik nap kerdeztem mar Ontol, koszonom a valaszat Most abban kernem a segitseget, hogy egy kicsit tisztabban lassak, mivel sajnos szorongasos...
Nolicin mellékhatása
Fülcsengés