Szédülés és következő lépés

TISZTELLT DOKTORNÖ.VERONIKA VAGYOK, ÉS MÁR NAGYON RÉG OTA, VISSZATÉRÖ SZÉDÜLÉSEM MIATT IIROK ÖNNEK.VAN OLYAN HETEIM, AMIKOR ÉPP HOGY SZÉDÜLÖK, DE VANNAK NAPJAIM, AMIKOR FOROG VELEM A VILÁG.EGY ESETBEN VOLT, HOGY JO PÁR ORÁN KERESZTÜL NEM TUDTAM FELKELNI AZ ÁGYBOL, MERT A LEGKISEBB MOZGÁSTOL IS NAGYON SZÉDÜLTEM.VOLTAM BELSÖ FÜLL MR VIZSGÁLATON, AGYI VIZSGÁLATON, VÉRVISZKOZIT VIZSGÁLATON, ÉS MINDENT RENDBEN TALÁLLTAK. A KÉRDÉSEM AZ LENNE, HOGY A SZEMEMTÖL LEHETSÉGES-E ILYEN FAJTA SZÉDÜLÉS. AMIOTTA SZÉDÜLÖK, TÖBB ÉVE, EGY FOGAM, LETÖRT, ÉS GOCOSODOTT. AZOTA KEZDÖDTEK A SZÉDÜLÉSEIM.LEHETSÉGES, HOGY A FOGAM LESZ A BÜNÖS? IGAZÁBOL, A FÜLLORR GÉGÉSZ MÉG NEM VIZSGÁLTA KI A FÜLEMET, CSAK KIMOSTA.LEHET, HOGY A FÜLEMBEN A FOLYADÉK VALAMILYEN ZAVARA OKOZZA EZT A PROBLÉMÁT? AMIKOR SZÉDÜLÖK, JOBB OLDALRA DÖLÖK. MAGA SZERINT, MI LENNE A KÖVETKEZÖ LÉPÉS, MILYEN ORVOST JAVASOLNA? VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM. TISZTELETTEL: VERONIKA

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza szédülés témában

Tisztelt Érdeklődő!

Sajnos látatlanban nem lehet megmondani, hogy pontosan mitől szédül. Én úgy gondolom, ha az agyi CT/MR kizárta a szédülés okaként a daganatot, lágyulást, vérzés lehetőségét, akkor nyugodt lehet. Elképzelhető, hogy a belső fülben elhelyezkedő egyensúlyideg bántalma, vagy nyaki gerinc okozza, de lelki eredetű szédülés is létezik. Egyik sem veszélyes, és meg lehet tanulni vele együtt élni.

Szédülésétől függetlenül tartalmas, kreatív munkával kitöltött és élményekben gazdag életet kívánok!

Kérdés: 2012. június 13., 19:55; Megválaszolva: 2012. június 15., 19:04
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Erős szúró, égő, bizsergő...
Várható-e javulás...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás