Szédülés és időjárás

Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Problémám a következő: a napokban volt h megszédültem picit, 2szer fordult elő, nem nagyon, csak ahogy néztem a tv-t mintha meglökték volna a fejem, elcsúszott a kép kb 1mp-re. Utána nem volt baj, ittam is meg ettem cukrot, hátha az a baj... A vérnyomásom 111/89 volt a pulzus 97, de a pulzus szám mindig ilyen magas általában! És mivel utána megijedek, a közérzetem is rossz egy darabig...Lehet-e ez az időtől, mert az időjárás változásra szokott néah fájni a fejem is, vagy csak leesik a vérnyomásom, esetleg a cukrom, vagy valami komoly probléma állhat a háttérben? Válaszukat előre is köszönöm, eddig mindig csak megnyugtató választ kaptam! Köszönettel.: Via

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

Mindenképpen neurológiai kivizsgálás szükséges. Ilyen fiatal korban nem normális dolog, ha valakinek ilyen panasza van. A fogamzásgátló miatt nőgyógyászával beszéljen, fejfájós, szédülős fiatal nőnél mindig meg kell nézni, mi a legmegfelelőbb készítmény az ő számára, esetleg nem kell-e elhagyni a fogamzásgátló szedését. Ha a neurológiai vizsgálat (ami akár a CT-t is magában foglalja) negatív, csak akkor tekinthetők a panaszai front eredetűnek vagy jelentéktelennek.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2012. június 01., 09:30; Megválaszolva: 2012. június 04., 09:14
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás
Vascularis mailformatio
Erős Fejfájás