• polyneuropathia, égő combok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő! 3 hónapja jelentkeztek nálam a köv. tünetek:égett mindkét combom elől, mintha tűvel szúrkálták volna.háziorvosom milgammát irt fel de nem használt és büköldött a neurológiára a hol azt mondták hogy polyneuropathiam van.irtak fel gyógyszert:cavington forte, pentoxicilin, b1 vitamint.már 2 hónapja szedem és a tünetek hol vannak hol nincsenek.van ugy hogy 2 hétig nincs utánna 1 hétig van.mostanában estére jobban előjön ég és nem nagyon tudok aludni a combom tövében főleg.a neurológus azt is mondta hogy krónikus ideggyulladás. A vérképem jó a cukrom jó, alkoholt nem fogyasztok, máj enzimek is jók.Ön mit ajánlana nekem? kenőcs, gyógyszer, maszás? nyiregyházán vagy debrecenben hova tudnék esetleg elmenni vele?.várom válaszát.köszönöm.

        Dr. Kerekes Éva válasza a neurológia témában

        Tisztelt Érdeklődő! Nyíregyházán nagyon jó a periférias neurológiai betegségekkel foglalkozó szakrendelés. Azt tanácsolom, menjen vissza nyugodtan a neurológushoz, aki vizsgálta, mondja el, hogy a panaszok csökkentek, de nem szüntek meg. A polyneuropátiás fájdalomra kevéssé hatékonyak a kenőcsök, de van más gyógyszer, amit a neurológus felírhat. Az is lehet, hogy további vizsgálatokat javasolt majd. Gyógyulást kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 09., 11:20; Megválaszolva: 2012. március 13., 15:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: