Baker-ciszta okozhat zsibbadást?

kedves Webdoktor. 2010 09 15 én diagnosztizáltak bal térd hajlatban Bayer-cystát ultrahang is készült ami meg erősítette.Egy 2, 5×1, 5×1cm átméröjű Szüntelen fájdalmam van zsibbad is a lábam térdtől lefelé láb fejig Az lenne a kérdésem ez okozhat -e zsibbadást vagy más lehet a hát térben. Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a Baker-ciszta témában

Minden további nélkül okozhatja zsibbadásos panaszait a Baker ciszta. Ilyen panaszok esetén célszerű egy ENG vizsgálatot végezni, ami pontosan megmondja, hol került az ideg nyomás alá, és ha ez a térdárokban van, akkor célszerű a cisztát megoperáltatni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. november 01., 12:12; Megválaszolva: 2011. november 02., 23:50
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom
Jobb térd MRI és UH eredménye