• Ínhüvelygyulladás és gipsz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Munkahelyemen ínhüvely gyulladást kaptam a sok adminisztratív munkától. Van, hogy fogni sem bírok, és nagyon fáj a csuklómnál, mintha tövises karkötőm lenne úgy hasogat. Kobralgin krémet vettem rá, de nem javul. Mit lehetne tenni, szedni, hogy gyógyuljon? És mennyire lehet ez komoly a későbbiekben? Az orvosom Brexint írt fel rá, és begipszeltette, de levettem, mert még jobban fájt. Előre is köszönöm a segítséget

        Dr. Bogdán Aurél válasza a ínhüvelygyulladás témában

        Látatlanban nehéz megfelelő választ adni. Ha valóban ínhüvely gyulladása van, akkor a gipsz és a felírt gyógyszer jó megoldás, csak legalább 10 napig célszerű alkalmazni. Az előfordul, hogy a gipsz panaszokat okoz, főleg, ha nem megfelelően lett felhelyezve. Ha a gyógyszeres és gipszes kombináció nem hoz eredményt akkor a további kezelés előtt célszerű egy ultrahangot csináltatni, hogy a további kezeléseket meg lehessen határozni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. szeptember 16., 12:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 17:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: