• Külboka törés műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Volt egy külboka törésem kaptam fekvőgipszet, járógipszet, volt egy műtétem mikor kivették a rögzítő csavart, most jön a lemez eltávolítása.. ez a műtét miből fog állni? Illetve ez is egynapos műtét lesz? Érzéstelenítőnek helyi érzéstelenítés lesz vagy a gerincembe kapok mint legelőször?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bokatörés témában

        Általában a külboka lemez eltávolítás két napos bent fekvéssel jár, mert a lemez eltávolítása után a csontból várható vérszivárgás, ami miatt drain csövet kell behelyezni és ezt, csak 24 óra múlva célszerű eltávolítani. Az érzéstelenítés lehet gerincbe adott injekcióval, de lehet rövid, felületes altatás is.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 13:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 17., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: