• Eltört a bokatörést rögzítő csavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/Ur. 2010 Augusztus vegen egy motorbaleset kovetkezteben eltort a jobb bokam 2 helyen, illetve a sipcsont melleti "kis" csont egy helyen. Angliaban elek mar 6 eve es itt operaltak meg. Az orvos elmondasa szerint 4 csavarral erositettek meg a bokamat. A legutobbi korhazi latogatasom utan kiderult hogy az egyik csavar eltort a bokamban. Sajnos a rontgenkepet nem sikerult megneznem, tehat nem tudom hogy a torott csavar milyen pozicioban all. Az orvas annyit mondott nekem, hogy amennyiben fajdalmaim lesznek, akkor ki tudjak venni a csavarokat. A kerdesem az lenne, hogy erdemes-e kiszedetni a csavarokat, vagy addig tenyleg bennt maradhatnak amig nem lesznek fajdalmaim? Normalis-e az hogy 6 honappal a mutet utan eltortek a titanium csavarok? Valaszat elore is koszonom. Tisztelettel Nagy Szabolcs

        WEBBeteg szakértő válasza a bokatörés témában

        A pontos válaszhoz kellettek volna a röntgenek is. A csavarok sajnos el szoktak néha törni, vagy azért, mert nem megfelelően lettek behelyezve, vagy azért, mert olyan feszülő erők ébredtek, melyek a mikromozgások során eltörték a csavart. Kivetetni valóban akkor célszerű, ha panaszokat okoz.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 21., 18:52; Megválaszolva: 2011. március 23., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés