• Szédülés: mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Egy éve a konditeremben egy vállgyakorlat (nyak mögül nyomás) után megszédültem és ez a szédülés azóta se múlt el. Úgy érzem, mintha a nyakam görcsben lenne, emiatt éjszaka nehezebben tudok elaludni. Gyengének érzem a kezeimet és lehet, hogy furcsán hangzik, de ha nem kondizok 2-3 hétig, elgyengülök. Nyaki rtg nem mutat semmi rossz elváltozást, voltam otoneurológián, szedtem 4-5hónapig Betarevint, de nem használt. Nem tudom kihez forduljak, igazából sehol sem vesznek komolyan. ("majd elmúlik", "szedjél vitaminokat", "ilyen fiatalon semmi bajod nem lehet") Kérem írja le a véleményét, hogy mi lehet a bajom! Válaszát előre is köszönöm! 20 éves férfi. (Nem cigizek, nem iszok)

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves 20 éves férfi!

        A szédülést okozhatja a nyaki izmok görcse, mely a röntgenen nem ad elváltozást. Ennek oldására Mydeton szedését és rendszeres fej-nyaki tornát, illetve gyógymasszázst jaavasolnék. Meglátja, már pár alkalom is sokat javíthat állapotán, ha valóban erről van szó.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-25 10:06:57; Megválaszolva: 2010. február 25., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő! Körülbelül 2 éve küzdök fartályi- keresztcsonti fájdalommal, ami többnyire reggel a legrosszabb. Hosszabb ülés is fájdalmat okoz, de általában háton fekvés kozben a legintenzívebb akár napközben is, mintha tulfeszulne a...