Gravis arthrosisos elváltozások, metatarsalgia

Immunrendszerbeli problémáim- pajzsmirigy alulműködés, inzulinrezisztencia - miatt is aggályaim vannak azzal kapcsolatban, hogy a szakorvos rönntgenbesugárzásos terápiára utalt be. Laikus lévén nem szeretném felülbírálni, de félek attól, hogy esetleg ez a kezeléssorozat a rákos megbetegedésem (pl. pajzsmirigy) kockázatát növelné, esetleg elő is idézheti a megbetegedést. A jelzett immunrendszerbeli problémáimat a gyógyszerekkel szépen "karbantartom", nem szeretnék nagyobb bajokat. Tény, hogy komoly lábfájdalmaim vannak, de igyekszem tolerálni és minél kevesebb fájdalomcsillapítót szedni. Az interneten azt olvastam, hogy ezt a kezelési módot ma már nem is tartják igazán megfelelelőnek. Szíves válaszát megköszönve, tisztelettel: Kovácsné Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza lábfájdalom témában

Pontos választ a dokumentációk és a röntgen ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Én sem vagyok híve a besugárzásnak. Az elmúlt 15 évben mindössze 2 alkalommal javasoltam ezen kezelési módot, de csak azért, mert már mindent megpróbáltunk és nem volt más lehetőség. A műtét egészségügyi okból nem volt választható. Én mindenképpen azt javaslom, hogy beszéljék meg még egyszer a kezelőorvosával a dolgot. Ha Ő továbbra is ragaszkodik a besugárzáshoz, Ön pedig nem szeretné, akkor keressen fel egy másik ortopédiai szakrendelést és kérje ki más szakorvos véleményét is.

Kérdés: 2016. december 01., 19:20; Megválaszolva: 2016. december 04., 11:58
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Lábfej fájdalom
Keresztszalag (15)
Lábfájás
Jo napot! Olyan problemaval fordulok Önhöz hogy kb 14eves korom óta görcsöl a vádlim éjszaka, ill. Ha le fekszem, akkoriban es utana is voltam...
Talp, es labszarfajdalom
Tisztelt Dr Úr! 28 éves nő vagyok! Több éve fennáll ez a problema nálam, amit sokaig rafogtam az allo munkára! Azonban 2 eve már hohy ülő...
Sportsérülés.
Tisztelt Doktor úr, a következő problémám volna.Futás során túlerőltettem a lábam és mint kiderült rossz cipőben is futottam már egy ideje.Van...