Baker ciszta

Tisztelt Doktor Úr! Dec. 16-án az MR vizsgálat kimutatta, hogy 11x5, 5 centis baker cisztám van a térdhajlatban. Műtétet javasoltak.Túl vagyok ár két tüdőembólián, xareltot szedek. Az orvos gerincbe érzéstelenítést javasolt. Talán februárban sor kerülhet a műtétre. Ön szerint biciklizhetek-e a műtétig ill. inkább gyalogoljak? Nagyon fáj a lábam, de nem akarom elhagyni magam. Segítenek-e a gyógyvizek vagy inkább rosszabb lesz? Válaszát előre is köszönöm, T. Marosvölgyi Istvánné Zita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a Baker-ciszta témában

Ha panaszait nem fokozza akkor kerékpározhat is a gyaloglás mellett. Gyógyvízbe mehet, csak ne legyen 34-36 foknál melegebb. Kenegesse valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő krémmel.

Kérdés: 2016. január 27., 06:24; Megválaszolva: 2016. január 28., 18:17
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom
Jobb térd MRI és UH eredménye