Lábujj és talp fájdalom

Kedves Szakértő! Hónapok alatt fejlődött ki a jobb talpamon egy mára már nagyon erőssé vált fájdalom. Először a lábujjak alatti vastag, húsos rész fájt, (ez vastagabbnak is tűnik, mint a bal lábamon) de csak bizonyos cipőkben. Mára már mezítláb sem tudok fájdalommentesen járni, éjjel is felébredek a fájdalomra, leginkább olyan, mintha eltört volna a nagylábujjam melletti ujj. A lábfejemen, az ujjak tövénél masszírozásnál szintén belehasít a fájdalom. Most már a bokámba, lábfejembe is sugárzik a fájdalom járásnál, gondolom, mert nem természetes a járásom. Ezen a lábamon már volt bütyökműtétem (kb. 15 éve) , de azonnal visszanőtt, csak a bütyök már nem fáj. Köszönöm választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza lábfájdalom témában

Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján panaszai hátterében a lábboltozat deformitása állhat. A korábbi bütyök műtét nem oldotta meg teljesen a panaszait. Jelen panaszait a lábközép csontok fejére eső terhelés okozhatja. A normálisnál nagyobb súly esik rájuk, az egyenetlen erőeloszlás miatt és a fejüknél lévő tömlők be vannak gyulladva. Mindenképpen ortopéd szakrendelést kellene felkeresni. A harántemelő, vagy lúdtalpbetét viselése segíthet, emellett természetesen gyógyszeres, injekciós kezelés jöhet szóba és legvégső esetben ismételt műtét. A lábközépcsont fáradásos törése sem zárható ki.

Kérdés: 2015. augusztus 13., 07:52; Megválaszolva: 2015. augusztus 14., 07:59
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok
Mitől lehet ez?