Eltűnhet-e a gerincsérv

Tisztelt Doktornő! Szeretném megtudni, hogy műtét és gyógytorna nélkűl képes-e a gerincsérv úgy eltűnni, hogy az MRI felvétel nem mutatja ki.Történt ugyanis, hogy MRI vizsgálat (orvosom elmondása szerint) nagy kiterjedésű kiszakadt gerincsérvet mutat. Azonnali műtétre van szükségem.Én ezt akkor nem fogadtam el.Gondoltam keresek valami más megoldást. Mivel nem találtam így egy jó fél év múlva visszamentem, mondván nagyon fáj a lábam.Újra MRI és mikor visszamentem a lelettel közölte velem semmiféle sérvem nincs ezért neki teendője nincs ezért menjek reumatológushoz gyógyíttatni a fájdalmamat.Létezik ilyen? Válaszát előre is köszönöm.További szép napot, Tisztelettel László.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza porckorong sérv témában

Kedves Kérdező!

Nem túl gyakran, de előfordul, hogy a kiszakadt gerincsérv felszívódik és többé nem látható az MRI.n. Ennek ellenére ilyen esetben is általában észlelhető az MRI felvételen a porckorong betegsége.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2015. január 28., 15:01; Megválaszolva: 2015. január 30., 14:40
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?