Talpzsibbadás és lábfájdalom

Tisztelt doktor úr/nő! Egy ilyen problémával fordulok önhöz: kb.3 évvel ezelőtt kezdett zsibbadni és fájni a bal lábam és talpam. A körzeti orvos felírt gyógyszereket, de már nem emlékszem csak az alább leírtakra, annyit javult az állapotom, hogy a lábam már nem fáj, csak a talpam van elzsibbadva, fáj. A körzeti orvos idegorvoshoz küldött, aki szintén gyógyszereket adott, de egyik sem segített.Felszedtem 10 darab infúziót, kipróbáltam az akupunktúrát, végül az idegorvosom elküldött CT vizsgálatra. Amikor visszamentem a CT vizsgálat eredményével az orvosomhoz, nem volt bőbeszédű, csak annyit mondott, hogy idegszálat nyom az L5ös és L6os porckorong vagy lemezke /elnézést ha rosszul fejeztem ki magamat/, és hogy ezt műteni nem kell, ezért visszaküldött a körzeti orvosomhoz, aki ismét gyógyszereket írt fel. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetne az én problémámon a gyógyszereken kívül valami más módszerrel segíteni, úgyértem létezik valamilyen kezelés erre a problémára? Még annyit, hogy évek óta buszsofőr vagyok, nem tudom, fontos e ez az információ, és már 2 másik kollégámnak is hasonló problémái vannak. Előre is köszönöm

Fülöp Nikoletta Alexandra válasza porckorong sérv témában

Tisztelt beteg!

Az Ön problémáját, ha nem vár sokáig vele speciális gyógytorna technikákkal, akár gyógyszer szedés helyett is orvosolni lehet. Ha tovább halasztja lehet tényleg eljut a műtéti indikációra. McKenzie módszert javaslok.

Ha Budapesten tartózkodik keressen bizalommal!

 Fülöp Nikoletta Alexandra
Fülöp Nikoletta Alexandra Gyógytornász, Manuálterapeuta, Sportoktató
Kérdés: 2012. november 30., 20:22 ;Megválaszolva: 2012. december 02., 22:07
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Porckorongsérv és vizeletcsepegés
Tisztelt Doktornő! Köszönöm válaszát! Jelenleg antibiotikumot szedek a vizelési problémámra, minimális gyulladást mutattak ki mintában...
Porckorongsérvtől lehetnek a...
Üdvözlöm! Lassan egy hónapja kezdődött a problémám (fenék és láb fájdalom jobb oldalon) amire voltaren injekciót kaptam 5 napig. Akkor...
Gyógyítható-e porckorong sérv...
Tisztelt Dr. Úr/Nő! Évek óta fennálló deréktáji fájdalom miatt MR vizsgálaton vettem részt, melynek szakorvosi értesítőjét leírnám: A...
Porckorongsérv és túrakajakozás
Porckorongsérv: indokolt a műtét?
Tisztelt dr ur/nő szeretném véleményét kerni az alábbi leletekkel indokolt e a mutet L4discus laposabb dorsalisan széles alappal bal oldali...