Baker ciszta

Tisztelt Doktornő/úr! A férjem térdhajlatában Baker ciszta van, gyógyfürdőzhet e, valamint a teljes test masszázs nem ártalmas e. Üdvözlettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rybaltovszki Henrik válasza a Baker-ciszta témában

Kedves Uram, a Baker cysta a térdízület kopásos betegségének egy "mellékterméke", gyógyfürdőzhet és a masszázst sem akadályozza. Természetesen pontos tanácsot csak alapos kivizsgálás után lehet adni, kérem keressen fel ortopédiai vagy baleseti sebészeti szakrendelést. Tisztelettel: Rybaltovszki Henrik

Kérdés: 2012. október 19., 09:28; Megválaszolva: 2012. október 26., 09:23
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma