• Bal oldali bordacsúcs fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Két hete bal oldali bordacsucs fájdalmam van a gyomrom felöli oldalon. nem estem el, nem ütöttem meg. kb. két napja fél tenyérni duzzanatot vettem észre ugyanezen a helyen, ami puha kitapintásu. ma reggelre a fájdalom kezd kihuzodni a bal karom irányába. mi okozhatja.( az algoflex forte tabletta sem mulasztotta el a fájdalmat, bár nem elviselhetetlen a fájdalom) erre kérném szives válaszát. köszönettel

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a bordafájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Rengeteg oka lehet a fájdalmának, így mindenképpen azt javaslom, hogy minél hamarabb keresse fel háziorvosát, aki egy vizsgálat alapján sokkal jobban tudja a megfelelő helyre irányítani. Lehet hasfali sérv, rekeszsérv, gerinc felől kisugárzó fájdalom, bordaközi izom meghúzódása, de akár vesetáji, vagy hasnyálmirigy, szív felől is kisugározhat a fájdalom.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 13., 09:41; Megválaszolva: 2011. november 14., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés