Friocard kapszula

Tisztelt doktornő! Azt szeretném kérdezni,hogy hallott-e már a Friocard nevű készítményről (gyógyszerről) . Amennyiben igen,mi a véleménye róla? Előre is köszönöm a választ

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

Nem hallottam róla, megnézve az összetételt, más hasonló összetételú gyógyhatású készítmények is vannak forgalomban. Általában igazolt magas vérnyomás betegség esetén nem elegendőek, ráadásul a gyógyszerekenek vannak egyéb szerv védő hatásai is. Normál felső határon lévő értékek esetén az egészséges életmód mellett esetleg segíthetnek - természetesen orvossal egyezetve - bizonyos gyógyhatású készítmények is. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2021. augusztus 16., 15:23; Megválaszolva: 2021. augusztus 17., 00:21
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás
Aggódás
Üdvöletem aki válaszol! Tolosa-Hunt sy.m van immár 3x jött elő.Szteroidot medrol kaptam 5 napig napi1000mgot.Hétfőn hazaengedtek napi 100mg medrol...