általános kérdés

Jó Napot Kívánok , azt szeretném kérdezni hogy anno 2007 ben 2x volt varix viszér műtétem a bal lábamon akkor most kicsi tüneteim vannak , de azt szeretném tudni hogy ami akkor bno kód vollt a zárójelentéseken régi zárókon az tárgytalan mert elmúlt több éve vollt , leszázalékoláshoz kérdezem öntől ezt hogy a reggebbi akár több évvel ez előtti bno kód is szerepelni fog a mostani le % náll mint betegség vagy csak a mostani állapot ambuláns lapok leletek számitanak? ? És még azt kérdezném , van kardiologiai problémám bno kod jaim is , plusz reumatologia , endocrinilogiai , ortopéd , phszihijátria , neurologia bno kodjaim nem sulyosnak mondhatók ezek de érdemes e megprobálni a le % ást? ? tudom ez igy láthatlanban nehéz kb körülbelüll mit tud mondani erről számitok a kedves véleményére . Gyógyszereimet leirtam tud ez álltal következtetni . Köszönettel,tisztelettel ! : )

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza vizsgálati leletek témában

Kedves Kérdező!

A tartós munkaképesség csökkenés jelenlegi betegségei miatt jött létre, aminek természetesen lehet előzménye is régebbről.

Aktuális és jövőbeli állapotát befolyásoló valamennyi egészségügyi dokumentációt javasolt rendelkezésre bocsátani. A döntés nem BNO alapján történik, hanem a beteg állapota alapján.

Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2020. november 24., 21:22; Megválaszolva: 2020. november 27., 17:12
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magasvérnyomás EKG lelet
Magas vérnyomás
Milyen oltást kaphatok?
Szivbetegség?
Alacsony Spo2 szint