• Szinte minden nap fáradtnak és tompának érzem magam, mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Több éve folyamatosan fáradtnak érzem magam, és amikor halmozottan fáradtnak érzem magam, még sötétebb beesettebb a szemem alatt és szinte állandóan habosat vizelek. Tavaly volt vér vizelet vizsgálat, de nem találtak semmi érdekeset a háziorvos szerint. Annyi hogy egy ideje magas a vérnyomásom. 150/90 körül Nem erőltetem túl magam, abból nem származhat, mert van hogy emiatt hogy fáradt levert vagyok alig csinálok valamit napokig és annak ellenére is úgy érzem magam. Szeretném megkérdezni hogy ez a vese, vagy valami más oka lehet-e, és hogy milyen vizsgálatokra lenne esetleg érdemes elmenni hogy kiderítsem? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a ht témában

        Kedves Kérdező! LAbor (vérszegénység, vas, pajzsmirigy, vércukor legyen benne - de ezt kéri elvileg a háziorvos). HAsi ultrahang, mellkas röntgen, ha ez rendben, a vérnyomás nem jó így! Ha otthon is ennyi kell szedni rá és el kell menni belgyógyászhoz, szemészhez.


        Kérdés: 2020. június 17., 16:35; Megválaszolva: 2020. június 19., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.