• Kiugró vényomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornö! A problémám,hogy soha nem volt magas vérnyomásom,es most egyik naprol a másikra,megugrik.Szinte mindig nyugalmi állapotban,volt,hogy elaludtam éjjel a nyakam és arra ébredtem,hogy beállt és nagyon fáj a bal vállam és a nyakam.A vérnyomásom ekkor 163/107 .5percig tartott kb a fájdalom ezután a vérnyomás is visszaállt 132/92re.Ez kb 5x-6×fordut elő velem 5nap alatt.Mindig a bal vállból indul a fájdalom és húzodik a nyak,hát felé.Háziorvos vérnyomás csokkentot irt fel és Xiloxot,de ebben a karantén helyzetben nem utalt be sehova.Akár magánuton is kivizsgáltatnám,hogy mi ez.Nyaki gerinc problémát is olvastam,hogy az okozjatja. Kérem segítsen mi lehet ez,és merre imdulhatnék el. Köszönöm István

        Dr. Molnár Dóra válasza a bal váll fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Menjen el kardiológiai vizsgálatra a panaszai alapján. Nem szűnő fájdalom esetén mentőt kell hívni. Valóban lehet mozgásszervi panasz is a háttérben, de a kardiológiai eredetet is ki kell zárni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. május 08., 10:27; Megválaszolva: 2020. május 13., 07:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: