• Izgulok az orvosnál

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. NŐ Amikor orvoshoz kell mennem legyen az munkaalklalmassági vizsgálat vagy háziorvoshoz kell menni, mindig izgulok de fölleg vérnyomásmeréskor szó szerint félek hogy mennyi lesz az érték. És ezér magasat mérnek. Háziorvosom fel is írt Coverex-as meg Nebibeta-t mondta hogy itthon is mérjem, de lehet cikinek fog hangzani de alapbol a vérnyomásméréskor izgulok.. így itthon is magas igaz nem annyira mint az orvosnál. De ezeket a gyógyszereket nem merem szedni mer nem tudom milyen reakciót vált ki nálam. Orvos mondta hogy semmit de nem merem. Esetleg akkor szedném be mielott orvoshoz mennék talan úgy valamennyire hatna. Mellekhatásokat is olvastam amitől megilyedtem konkrétan. Ezért nem merem szedni mer úgy érzem semmi bajom csak az izgulástól van. Tud valami javasolni erre? Szedjek nyugtatót mielött orvoshoz megyek az esetleg segítene? Előre is köszönöm. Üdvözlettel Tamás

        Dr. Molnár Dóra válasza a vizsgálatkor emelkedett vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! A vérnyomás napi alakulását jobban lehetne ellenőrizni 24 órás vérnyomás monitorozással, lelet függvényében lehetne szükség esetén gyógyszeres kezelést indítani. Valóban van olyan, hogy valakinek vizsgálati helyzetben magasabb a vérnyomása. Az orvosi vizsgálat előtt valamilyen relaxációs módszer hasznos lehet, de nem biztos hogy gyógyszerre lenne csak emiatt szükség. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. február 17., 10:28; Megválaszolva: 2020. február 21., 01:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Öt éve kezelem a vérnyomásomat. Kezdő érték-jellemzően145/82/75, Beállt érték- 3 éve jellemzően-128/70/58. KB 2 éve merevedési problémákkal küzdök, mára ez teljes mértékű lett. Úgy érzem, ezt a gyógyszerek okozzák. kÉRDÉSEM: A...
        Tisztelt doktornő! Visszatérő mellkasi panaszok miatt voltam kardiológia vizsgálaton. Elvagyok keseredve, 31 évesen 1 fokú mitrális regurg, 1-2 fokú tricusp insuff szerepel, valamint magasvérnyomás szívbetegség. Mik ennek a betegségnek a...
        Tisztelt Dr. NŐ Amikor orvoshoz kell mennem legyen az munkaalklalmassági vizsgálat vagy háziorvoshoz kell menni, mindig izgulok de fölleg vérnyomásmeréskor szó szerint félek hogy mennyi lesz az érték. És ezér magasat mérnek. Háziorvosom fel...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció