Aggódás

Üdvöletem aki válaszol! Tolosa-Hunt sy.m van immár 3x jött elő.Szteroidot medrol kaptam 5 napig napi1000mgot.Hétfőn hazaengedtek napi 100mg medrol kell szednem de azota rosszul vagyok.egyszer elájulok mert leesik a vérnyomásom estefelé meg felugrik és rosszul vagyok.Korábbi kezelésnél ilyen nem volt.Kettős látásom kezd visszahuzodni de nagyon gyenge vagyok és keringési zavarom lett.Kérdezném hogy ez mitől alakult ki ez nem veszélyes? Eddig nem volt ilyen tünet mikor korábban is ezzel kezeltek.Többnyire alvás közben ugrik fel a vérnyomásom.Ügyeletet hivtunk 2x is de ők sem tettek semmit. Amit szedek gyógyszert reggel 1 co- dalnessa vérnyomáscsökkento, 100 mg Medrol, Kaldyum és Noacid tabletta. Köszönettel Brigitta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas vérnyomás témában

Kedves Brigitta, a leírt tünetek Kálium hiányra is utalhatnak, sürgős vérvétel - akár a területileg illetékes sürgősségi osztályon - mindenképpen indokolt. A lelet függvényében lehet dönteni a további teendőkről, illetve a Kaldyum adagolásának módosításáról. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2018. március 22., 18:56; Megválaszolva: 2018. március 24., 06:09
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Friocard kapszula
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás