• VÉRNYOMÁSCSÖKKENTŐ ELHAGYÁSA

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Folytatván a mai napon már megküldött levelemet, szóval most 14:00 óra van, és a coverex as 5 mg-ból reggel vettem be kb. 1/10-et és most már kicsit szédülök és belső remegésem is erősödött, vagy csak a szédülés miatt van. Szóval visszatérve a kérdésemre, hogy Ön szerint ez a belső remegés, ami lehet hogy a szédüléstől van, amíg nem távozik véglegesen a szervezetemből a gyógyszer, addig enyhe szédülés és belső remegést fogok érezni? De kérdezem hogy hány napig. Illetve éjszaka nem mindig érzem ezt a belső remegést, csak nappal, az is erősödve kb. 12 után. Lehet hogy a nyakam addigra megfájdul a sok szédülés miatt, és ezért erősödik. Sajnos senki nem tudta nekem konkrétan megmondani, hogy mi lesz akkor ha elhagyom a gyógyszert, milyen tüneteket tapasztalhatok, ezért kérdezem Öntől és bízom benne hogy kielégítő választ fogok kapni. Nagyon várom a válaszát. Üdvözlettel: egy 45 éves nő

        Dr. Molnár Dóra válasza a kezelés témában

        Kedves Kérdező, alkalmazási előírás szerint sem tördelhető ilyen kis részre a gyógyszer, azt gondolom, hogy ennek elhagyása -tekintettel az okozott panaszra- valóban megfontolandó. Nem várok állapotrosszabbodást gyógyszer nélkül a leírtak alapján, de vérnyomás megemelkedhet kissé. Mindenképpen menjen vissza a kezelőorvoshoz, és beszélje meg a további teendőket. Javasolt napi 2 L (koffein- és alkoholmentes) folyadék elfogyasztására is, erről ne feledkezzen meg. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2018. január 25., 14:08; Megválaszolva: 2018. január 25., 16:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: