Magas vérnyomás, az arc kiporosodása, fejfájás

Szédülés miatt neurológus stugeront (25mg) írt fel 3x1-es adagolásban. Ma van a harmadik napja, hogy szedem. Lehetséges, hogy ettől ment fel a vérnyomásom? (130/110, 107-es pulzus) Az arcom teljesen kipirosodott, fáj a fejem, kóválygok egész nap. Érdemes lenne elmennem ügyeletre? Vagy abbahagyni a gyógyszert? Vagy ez teljesen normális? Eddig elvégzett vizsgálatok: -koponya MR -EEG -24 órás vérnyomásmérés -24 órás EKG -fülészet -doppler nyaki ultrahang Minden lelet negatív, viszont a szédülés és gyakori fejfájás továbbra is fennáll. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, normál testalkatú vagyok (78kg, 173cm, 47 éves) . Előre is nagyon köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

Ügyeletre nem annyira, inkább a neurológushoz lenne érdemes visszamennie. A Stugeronnak lehet ilyen hatása, hiszen értágító is.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. szeptember 20., 15:25; Megválaszolva: 2014. szeptember 25., 20:33
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Homályos látás, lüktető szem...
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Szakmai javallatot szeretnék kérni, hogy merre tovább?! Mindent megakarok tenni, hogy panaszaim elmúljanak, mert ez így...
Vernyomas ingadozas
Azzal a keressel fordulok onhoz, hogy diagnosztizaltak nalam elsodleges magas vernyomast.szivultrahang jo belgyogyaszaton sem talaltak semmit.volt rajtam 24...
pajzsmirigy
Tisztelt válaszadó! Olyan problémával fordulnék önhöz, hogy kb 2 hete testmozgás közben (kondícionálás) egy mozdulat után erős forgó...
gyógyszer
Háziorvosom magas vérnyomásomra rimelnidin és nebovolol gyógyszert irt fel. Melette családi problámák miatt xanaxot is szedek.Sokat szédülök lehet...
vérnyomás esés
6-7 éve szedek vérnyomás csökkentő ill.vízhajtó gyógyszert.Idáig nem volt semmi probléma, a vérnyomásom 135-140 /80 körüli volt. Kb.3-4 napja...