• Tüdőszűrés diagnózisa rosszat jelent?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Tüdőszűrő vizsgálat után mellkas átvilágításra küldtek. Diagnózis:R9H0 a tüdő diagnosztikus képalkotó vizsgálatával talált kóros lelet. SEF kiemelt. Epikrízis: Átvi. : jó határolt rekeszek, cor balra kissé maius, tágabb pul. törzsek, paenchmában ekt. kóros nem látható. Kontorll három hónap múlva. Kontroll eredmény: anamnézis: Köhögés, köpet nincs háta, mellkasa nem fáj. Láztalan nem fullad. Epikrízis: MRTG: st. idem 1/2 múlva kontroll Ez mit jelent. Komoly probléma-e. Köszönettel: Piroska

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkas röntgen témában

        Tisztelt Kérdező! A mellkas röntgen nem igazolt kóros eltérést a tüdőben. A leírt leleten a magas vérnyomás következényei láthatóak. Mérje rendszeresen vérnyomását és vezessen vérnyomásnaplót. Aggodalomra okot adó eltérés nincs.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 17., 14:10; Megválaszolva: 2011. március 19., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés