• Meleg,égő érzés légvételkor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! Spirivát, köptetőt szedek 3 hónapja, legutolsó vitálkapacitásom 85%-os volt.Jelenleg dohányzom. 1 hete mellkasi fájdalomra panaszkodtam a háziorvosnak aki mellhrtyagyulladást állapított meg. Erre szedek Fortedol gyulladáscsökkentő gyógyszert 2-szer 1-et. most az a panaszom hogy légvételkor különösen nyugalmi állapotban meleg égető levegő áramlik a légcsövemben,és úgy érzem hogy nagyon mély ez a légvétel, sokmindenben akadályoz, nagyon rossz érzés,nem tudom mit tegyek?! Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a légcső témában

        Kedves Kérdező! A légcsőben lehet vírusos gyulladás, az majd a Fortedolra javulni fog, fogyasszon bőven folyadékot, köptetőt is szedje tovább.A dohányzást hagyja el, mert ez a légúti tüneteket provokálja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 24., 13:40; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés