Torokviszketés (dohányfüst belélegzése után)

Tisztelt Doktornő! A pár napja feltett kérdésemmel kapcsolatban lenne még egy kérdésem (1,5 órán át dohányfüst belélegzéséről írtam) , hogy akkor sem kell e vizsgálatra elmennem ha az 5 napja történt eset óta érzek gyakran torokviszketést és köhögési ingert (csak ritkán érzem annyira hogy köhögjek is tőle) , de amikor eszem akkor erősebben érzem ezt az érzést, mintha az utóbbi napokban javult volna, ma viszont erősebbnek érzem, szóval nem tudom hogy így érdemes e vizsgálatra elmennem vagy nem, vagy ha várjak vele akkor meddig? Köszönöm előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza dohányfüst belégzés utáni köhögési inger témában

Kedves Kérdező!

Nem valószínű, hogy panaszai a napokkal ezelőtti dohányfüst belégzésétől vannak. Lehet akár légúti allergia, vagy a tüdő normál tisztulási folyamata. Amennyiben panaszai fennmaradnak, gégészeti, és allergia vizsgálatot javaslok.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2021. május 24., 18:27; Megválaszolva: 2021. május 25., 09:16
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
CT vizsgálat értelmezése
Üdvözlöm! 2019ben volt mellmegtartó műtétem.Segítséget szeretnék kérni a CT vizsgálat értelmezéséhez.Nem voltam beteg, vagyis nem éreztem, ...
COPD? Mi várható?
Kedves Doktornő! Egy igen szerencsétlen azbesztterhelés következtében (tört azbesztpala rám zúdult a padlásfeljárón keresztül, munkások...
Mellkas ct
Jó napot! Voltam mellkas ctn és a véleményben ez állt: Residualis köteg a jobb s5 tüdőszegmentumban. Avm a bal basalis dorsalis tüdőterületen....
Dohányfüst belélegzése
Tisztelt Doktornő! 2 órán át beszélgettem valakivel, a nagyjából a 3/4 részében dohányzott és rám fújta szembe velem a tömény dohányfüstöt...
Sóterápia Covid után