• Segítséget kérek

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Orvos SZAKÉRTŐ! A fiam diagnózisa:paranoid szkizofrénia gyógyszer: 1 Zyprexa Velotab 10 mg Már többször volt pszichiátrián, bentfekvősön, 2-3hetet is. Nem dolgozik sehol, mert szétszórt, nem tudja senki alkalmazni, kicsit látszik is rajta, mert a gyógyszer is mindig álmossá teszi. Kérdésem, hogy ebből kilehet gyógyulni? Másik, semmi jövedelme nincs, kérhetnénk a rokkantsági nyugdíjaztatást, mert eddig vártuk, hogy jobbra fordul, azaz meggyógyul, de nem így mutatkozik, sőt még rosszabb. A kezelőorvosa nem mondható bőbeszédűnek, ha kérdezem sem, gondolom meg akar kimélni a negatív dolgoktól.De most már a neten olvasgatom, nemsok remény van, legalábbis azt szűrtem le eddig. A másik, hogy van kocsija, vezeti, hála az istennek, még soha nem volt semmi gond. Ha kérjük a rokkantsági elbírálást a jogosítványát bevonják? Mert azt nagyon sérelmezné, újabb pchiés gond lenne, mert ez az egyetlen kikapcsolódása, szeret vezetni, már 12 éve.Kérdezném, ezzel a betegséggel milyen pénzbeli juttatást lehet igényelni, azaz mennyi %-ra értékelik le, vagy hol lehet valami járadékot kapni? köszönöm

        Alarmcentrum - egészségügyi, betegjogi, szociális tanácsadás válasza a jogi kérdés témában

        Tisztelt Úram! A kedves fiának betegségére, a konkrét adatok ismerete nélkül, állapotára vonatkozóan jóslásokba bocsátkozni nem szeretnénk. Minden kérdésre a kezelőorvosa / háziorvosa adhat felvilágosítást! Jövedelem pótló támogatásra, egyéni ellátásokra vonatkozóan a körzetében tevékenykedő szociális munkást; az önkormányzat egészségügyi-, szociális irodáját; a rehabilitációs központot célszerű felkeresnie. A közelében levő OEP / MEP irodába is szíveskedjen ellátogatni, érdeklődni. A jogosítványának bevonása, megtartása orvos-szekértői feladat. Arra vonatkozóan nem kompetenciám a tanácsadás!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 15., 12:27; Megválaszolva: 2012. január 17., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! A szomszéd kisfiu miatt kerestem meg Önt! A kisfiu 21 honapos és még tápszert eszik egyszerre kb 50-100 ml ( rendes ételt soha nem eszik és nem is evett még soha) 4 foga van melyek szabálytalanok! Alig van súlya kb 7kg, a szemei a...
        Tisztelt Doktornő! Szeretném megtudakolni, hogy jár-e nekem az adókedvezmény (visszamenőlegesen is)veleszületett kis lábujj hiányára! Voltam röntgenen ahol kimutatták a lábujj hiányát.Ortopéd szakorvos küldött el és ennek alapján fog...
        Üdvözletem! Szeretném megtudni, hogy a dystopiás vese fogyatékosságnak számít -e, ha igen, akkor ez után jár-e a fogyatékossági többletpont. Hol kell erről az igazolást beszereznem? Válaszukat előre is köszönöm.
        Üdvözlöm! Létezik ez az adókedvezmény? Várom Kedves válaszukat! Üdvözlettel, Anna Lisztes gluténmentes élelmiszerek (kenyér, sütemény stb.) jóval drágábbak köznapi társaiknál, ezért a szigorú diéta betartása anyagilag...
        Tisztelettel köszöntöm. 2000 óta vagyok a szememmel leszázalékolva nagyfokú rövidlátás mindkét szemen -24 es lencséket hordok, de van szemüvegem is a jobb szem gyakorlatilag vak Fuchs foltnak köszönhetően mindkét szemen zöld hályog van, kb...
        Tisztelt Dr.Varga Antal úr. Véglegesen százalékoltak le, "C2", egészségi állapot 41%, ebből adódik, hogy 59% a betegségi állapot. Munkahelyem van, de mivel a régi munkámat betegségem miatt, már nem tudom ellátni, ezért az egy éves...