• Leukémia lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves doktornő! Minden vérvételemen egyre emelkedik a fehérvérsejt számom. Lehet hogy krónikus leukémia? 2017. júniusban 5.33 volt, 2017 augusztusaban 6, 73. 2018 októberében 7, 1, 2019 januárban 9, 1. A bazofil számom csillagos volt 1, 30, a legutóbbi eredményen még mindig csillagos. Ez a 9 feletti nagyon aggaszt mert nem voltam beteg a vérvétel idején, annyi volt hogy épp akkoriban volt egy furunkulus vagy szőrtüszőgyulladasom. Utána egy napra fájt kicsit a torkom a hidegtől. December közepén volt egy bölcsesség fog műtétem, ha ez számít. Még annyi tünetem van hogy olykor bevérzések jelennek meg a bőrömön, de aztán pár nap múlva elmúlnak. 24 éves vagyok.

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a fehérvérsejt szám témában

        KEdves Kérdező! Mindegyik érték normális szerintem a helyi laboreltéréseket is figyelembe véve. Leukémiánál nem normális a számérték és leginkább nem is ezt kell nézni hanem az összetételét ami eltolódik valamelyik (neutrofil v lymphocyta irányába). És idővel tényleg romlik. Ezek alapján nem igazolható leukémia.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 29., 13:48; Megválaszolva: 2019. január 29., 17:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: