• 5 éves kislany duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jo napot kislanyom ötéves es honaljaban láthatoan a jobboldaliba honalj kozepen picit folotte van egy duzzanat v lehet izom van bedurranva masikba is van de nem akkora es nem szembetünö nem faj semmi de egyik honaljba nagyobb mint masikba

        Dr. Balogh Andrea válasza a hónalji duzzanat témában

        Kedves Kérdező! Leírása alapján feltehetőleg ez egy nyirokcsomó duzzanat, de így látatlanban nem egyértelmű. Ilyenkor sok mindent vizsgálunk: tapintható-e a duzzanat mögött valami vagy csak a hónalj kitöltöttebb, ha tapintható akkor az mekkora: babnyi, diónyi,stb. tömött vagy puha tapintatú, a környezetétől szabadon elmozgatható? Szóval sok mindenre kell figyelni ahhoz, hogy megállapítsuk mi áll a tünet hátterében amit így vizsgálat nélkül nem tudok megállapítani. Azt tanácsolom keressék fel mihamarabb házi gyermekorvosukat. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. szeptember 01., 15:25; Megválaszolva: 2019. szeptember 01., 17:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: