• Leukémia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Kislanyom egy ideje fájlalja a lábfejét. 3 éves múlt. Múlt héten beteg volt torokgyulladás amire antibiotikumot is szedett. Ma voltunk vérvételen a lábfájás miatt. Az eredménynél a limfocita abszolult majdnem a duplája a jó értéknek. Ön szerint lehet komolyabb baj? Leukémia? Nagyon bízom benne, hogy semmi komoly baja nincs a kislányomnak. Csatolom a lelet képeit, de le is írom ha nem tudná megnyitni. Csak azt írom ami eltér. Limfocyta abszolult: 0, 8-4 G/L referencia nekünk 7, 53 G/L! Neutroplih: 50-70% a referencia nekünk 21% Összfehérje: 44-67 G/L a referencia nekünk 72 G/L Trombocita: 150 -400 G/L a referencia nekünk 444 G/L A többi jó és nincs lényegedebb eltérés sem. Kérem minél hamarabb válszoljanak mert nem vagyok nyugodt. Köszönöm

        Dr. Balogh Andrea válasza a laborlelet témában

        Tisztelt Kérdező! A leukémia esetén a fehérvérsejt, a hemoglobin, a thrombocyta értéke is kifejezett eltérést szokott mutatni. A magasabb lymphocyta szám arra utal, hogy gyermekének egy vírusfertőzése zajlik. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 22., 01:29; Megválaszolva: 2019. január 24., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: