kislány haja

Tisztelt Doktornő! Nem tudom ki válaszolhat, találomra választottam az autoimmun betegséget. Kisunokám 3 éves, és haj nélkül született, majd most is kb 3 centis nagyon vékonyszálú haja van és nem nől. Mi lehet ennek az oka? Orvosi ellátás abban az országban ahol élnek, alapellátásként szinte nulla, jó lenne tudni, hol kezdhetné. Haza is jönnének, ha tudnák, merre induljanak. Ugynakkor gyakran megfázik, olyankor gennyesen hány köszönöm válaszukat Tisztelettel.

Dr. Balogh Andrea válasza haj témában

Kedves Kérdező!

Egy immunológia, infectologia szakrendelésre érdemes lenne elmenniük, de az beutaló köteles. Ha a kislánynak van TAJ kártyája vagy olyan egészségbiztosítási kártyája ami itt Magyarországon elfogadható akkor először azon a településen ahol

Magyarországon tartózkodni fognak egy háziorvosnál kellene jelentkezni - itt ambulánsan ellátható, itt kaphat beutalót. Azonban a szakrendelésekre időpontot is kell kérni ami sokszor 1-2 hónap várakozást jelent. Lehet, hogy ez 2 körben menne csak, 2 ideutazással.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2017. április 12., 21:17; Megválaszolva: 2017. április 18., 09:51
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
3 éves kislány lassú hajnövekedés
Tisztelt Doktornő! A kérdésem az lenne, hogy lehet e valamilyen szervi probléma a kislányom lassú hajnövekedésének az oka? Születése óta nőtt...
Van e teendő?
Laborértékek
Szem bevérzés
Szérum P laborleleten magas