Levoxa serdülőkénti beszedésekor mi lesz?

Az lenne a baj hogy a Levoxa 250 MG filmtabletta le írásában az áll hogy,, Ezt a gyógyszert tilos gyermekeknek és serdülőknek adni. És akkor érdekelne, hogy lenne e bármi bajom? A második tablettát be vettem, mikor bele gondoltam hogy el olvasom a dolgokat erről a gyógyszerről.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza levofloxacin témában

Kedves Kérdező!

Az is oda van írva az orvosi tájékoztatón, hogy szükség esetén orvosa kisebb dózisban serdülőkorban is rendelheti, a 250 mg az egy csökkentett dózis. Biztosan jó okkal rendelte orvosa ezt a gyógyszert Önnek a gyógyulása érdekében.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2015. március 19., 16:33; Megválaszolva: 2015. március 22., 19:03
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Nurofen szirup fogzásra
További vizsgálatok?
Csecsemő D vitamin adagolás
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata