Oscillococcinum orrfolyasra 10 honapos gyereknel

Tisztelt Doktor No/Ur! 10 honapos kislanyomnak mar egy hete csorog az orra. Eleinte viz formaju valadek volt, de mostmar vastagabb. Nem kohog es laza sincs, de bujik a foga. Egy honapja legcsogyulladasa volt, hurutos kohogessel, ami sumetrolinnal, majd augmentinnel volt kezelve. A kesobbi felulvizsgalat soran a haziorvos megallapitotta, hogy a kislany meggyogyult. Most erre az orrfolyasra adhatok neki oscillococcinumot? Nagyon aggodom, hogy ne egy kikezeletlen valami legyen amibol kesobb nagyobb baj lesz. Koszonom valaszat. Hajnal

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sebő Zsuzsanna válasza légúti fertőzés-homeopátiás kezelés témában

Adhatja nyugodtan a kérdezett homeopátiás szert, de bizonyára tudja, nem náthára van, hanem influenza szerű megbetegedésre (magas láz, izomfájdalom, elesettség, köhögés stb.) . Ilyenkor kíválóan működik, egyébként ha bajt nem is csinál, de nem fog hatni. Ha homeopátiával szeretné a gyerek gyógyulását segíteni, akkor inkább javaslok homeopátiás orrspray-t (kétféle is van forgalomban) , vizes náthára az Allium cepa 9-15 C, CH napi 2x3x. Vagy enyhe betegségre a Ferrum phosphoricum C, CH 15 napi 2x. Alkalmanként 2-2 golyót, de ez valójában lehet 5-5 is.

Megpróbálhatja a Schusszler sót is. Ez is homeopátia, de ezt napi háromszor kell adni, enyhébb náthában például a Ferrum phosphoricum Schüsszler sót.

Ezeket fel lehet oldani, hiszen egy 10 hónapos még nem fogja tudni elszopogatni sem a golyót, sem a tablettát. Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna
Kérdés: 2015. február 07., 20:03; Megválaszolva: 2015. február 10., 11:32
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek