• Pici lyuk a fülön

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Nekem a fulemen,kozvetlenul a hallojarat bejarata melletti puha reszen van egy apro lyuk...azaz osszesen ketto,mert a masik oldalon is magtalalhato,ugyanazon a helyen,tokeletesen szimmetrikusan.Ha egy kicsit jobban fokuszal valaki,akkor konnyen eszreveheto.Neha nyomas,vagy erintes hatasara nagyon kis mennyisegu,attetszo valadek folyik beloluk,aminek neha kellemetlen szaga van.Azt szeretnem kerdezni,hogy megis mi ez a ketto felesleges lyuk a fulemen es miert vannak ott?Edesanyam azt mondta,hogy mar egeszen kicsi koromban is ott voltak.Valoszinuleg velem szuletett dologrol van szo.Elore is koszonom megtisztelo valaszat! Maradok tisztelettel: Gyorgy

        Dr. Horváth Tamás válasza a fül-orr-gégészet témában

        Tisztelt Uram! Igen, Önnek nagy eséllyel egy úgynevezett preauricularis fistula nevű fejlődési rendellenesség van a fülén, persze biztosabbat csak egy fül- orr- gégészeti vizsgálattal lehetne kimondani. Erről itt írtam már részletesebben: http://enthouse.blog.hu/2010/10/01/preauricularis_fistula_ful_elotti_sipoly Ha tényleg erről van szó, akkor azt csak műtéti úton lehet onnan eltávolítani.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 08., 04:44; Megválaszolva: 2011. február 10., 16:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés