Ciszta a mandulán

Április hónapban az MR daganatot mutatott ki a garat hátsó falán. A szövetvizsgálat megerősitette.Sajnos nem müthető igy kemoterápiára járok. A mandulámom cisztát is találtak.Több orvos a mamndula eltávolitását tartja szükségessé az interneten. Mit tegyek, az onkoológus orvosom hetek óta továbbképzésre jár, igy nem tudok kapcsolatba lépni vele. Az előző kérdésemben elirtam.Nem ciszta van hanem tályog.Béla

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza ciszta témában

Kedves Kérdező!

A mandulatályog igen súlyos szövődményekkel járhat, műtéti kezelést igényel. Az Ön esetében feltétlenül meg kellene ezt beszélni mind az onkológus, mind a fül-orr-gégész kezelőorvosával, mert a tályog eredete is lehet tumoros folyamat! Ezek kezelése speciális megfontolásokat igényel! Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

Dr. Piros Zsuzsanna
Kérdés: 2009. június 13., 22:58; Megválaszolva: 2009. június 13., 22:58
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Arcüreg panoráma röntgen
Nyaki fájdalom,nyirokcsomók
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés