• Mandulaműtét után.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözletem!

        Két héttel a garatmandulám kivétele után a vérképem szerint a CRP 41, 8-ról 162, 7-re, a WBC 13, 85-ről 15, 96-ra, a WE 20-ról 90-re emelkedett. Kérdésem az, hogy rendben van-e ez így, mitől lehet még gyulladás a szervezetemben?

         

        Tisztelettel, Zsolt.

        WEBBeteg szakértő válasza a mandulaműtét témában

        Kedves Zsolt!

        Ez a műtét utáni jelenség, nem a szervezetben zajló gyulladásra utal, hanem a sebgyógyulás normális velejárója, néha pedig a műtét során a beteg mandulából keringésbe került anyagok miatt alakul. Ez megszokott jelenség. Szép lassan lecseng. Szövődményre, gyulladásra az utal elsősorban, ha belázasodik, a lepedék nem válik le, stb.

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 23:20:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon