• Arcüreggyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Arcüreggyulladásom volt, már pár napja nem fáj abszolút, nem érzek semit, a közérzetem is javult, mégis azt mondták egy röntgen alapján hogy fel kell szúrni és átmosni az arcüregem. Nagyon félek ettől a beavatkozástól, úgy hallottam fájdalmas és kellemetelen. abban még bízhatok, hogy magától kiürül az arcüregem? Orrspray-t használok közben, és kamillával gőzölök. MIt lehetne még tenni, hogy elkerüljem a felszúrást, és ha nem sikerül, valóban olyan fájdalmas?? KÉrem segítsen mielőbb! Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a arcüreggyulladás témában

        Kedves Kérdező!
         
        Véleményem szerint a kamillázás nem a legjobb. Szerintem a száraz meleg alkalmazása szerencsésebb (infralámpa, vagy textilbe csomagolt és felmelegített meleg só) az arcüregek felett.
        Milyen típusú orrsprayt használ és mióta? Allergiaellenes tabletta alkalmazása szintén segíthet "megelőzni" az arcüreg felszúrását. Kapható recept nélküli forma is, azonban este szabad bevennie, mert mellékhatásukként álmosság léphet fel.
         
        Üdvözlettel: 
         

         Dr. Lengyel Csongor

         

        fül-orr-gégész szakorvos

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-14 19:48:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés