Kellemetlen szagú orrváladék

Üdvözlöm! 1,5 hete kezdődött hogy elkezdett fájni az arcom és picit duzzadt volt ra pár napra kellemetlen szagú orrváladék kezdett el folyni az orromból a háziorvos beutalt fülészetre ahol azt mondták fogászati kezelès szükséges ez volt kedden, szerdán ki is húzták a fogamat kaptam antibiotikumot (Fromilid Uno 500mg) 3. Napja már és még mindig jön a kellemetlen szagú orrváladék. Meddig tarthat még ez vagy már lekellett volna ürülni?! Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza Arcüreggyulladás témában

Tisztelt Hölgyem,

A dentogén sinusitis nem mindig múlik gyorsan. Fontos a fertőzött fog szanálási, ez megtörtént. Jó irány a megfelelő antibiotikum, ezt lehet hosszabbítani vagy lecserélni, amennyiben nem oldja meg a gyulladást. Harmadik lépés lehet a műtét az orr felől. Ezt esetleg az arcüreg kiöblítése megelőzheti, bár egyre kevesebben csináljuk. Egyelőre szedje tovább a gyógyszert és várjon. Bízzunk benne, hogy műtét nem lesz szükséges

Kérdés: 2020. március 14., 09:03; Megválaszolva: 2020. március 14., 18:04
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Hólyag a torokban
Érdeklődés
Hólyagos garat
Keletkezett dudor beazonosítása, oka
Alvás probléma